Τετάρτη 13 Απριλίου 2016


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/4 ΣΤΙΣ 7:00μμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!

Καμία απόλυση αναπληρωτή! Πάρτε πίσω τη διάταξη που τσακίζει τις ζωές μας!
Την Παρασκευή 15/4 έξω από το Υπουργείο Παιδείας δώσαμε την πρώτη μαζική αποφασιστική απάντηση στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Δεκάδες σωματεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στείλαμε στην κυβέρνηση καθαρό μήνυμα:

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΚΤΡΩΜΑ!

Δείξαμε ότι είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας! Όπως στην Αθήνα, έτσι και σε δεκάδες ακόμα πόλεις δείξαμε ότι δε θα κάνουμε βήμα πίσω!
Οι αλλαγές στους πίνακες αναπληρωτών που επέρχονται είναι στην πραγματικότητα άλλο ένα βήμα προς τα αδιέξοδα που διατηρεί η πολιτική της αδιοριστίας σε βάρος χιλιάδων εκπαιδευτικών και μαθητών. Η κυβέρνηση καταργεί την προϋπηρεσία χιλιάδων συναδέλφων μας που γύριζαν την Ελλάδα με τη βαλίτσα στο χέρι. Είμαστε όλοι ενωμένοι! Κανένας δεν περισσεύει στην εκπαίδευση! Καλύψτε τα κενά με μόνιμους διορισμούς!

Τα σχέδια της κυβέρνησης δεν αλλάζουν μόνο τον τρόπο διορισμού! Προετοιμάζουν χιλιάδες απολύσεις!
Πετάνε χιλιάδες συναδέλφους έξω από τα σχολεία!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια στα μέτρα που εντάσσονται στο συνολικό αντιλαϊκό πακέτο των αναδιαρθρώσεων που - με πυρήνα το Ασφαλιστικό - έρχεται σε λίγο στη Βουλή.
Καλούμε τις ΕΛ.Μ.Ε. και τους συλλόγους να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο που ήδη έχει εξαγγελθεί από πρωτοβάθμια σωματεία την Τρίτη 19/4,  7:00μ.μ. στα Προπύλαια.

Απαιτούμε να παρθεί πίσω η διάταξη του υπουργείου που ανατρέπει τις ζωές και τσακίζει τα δικαιώματα χιλιάδων αναπληρωτών συναδέλφων μας!
ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/4
ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!
ΣΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!


Όλοι στη 48ωρη Απεργία όταν η κυβέρνηση φέρει για ψήφιση στη Βουλή το νόμο λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το υπόλοιπο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων.