Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016



Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση
                                                                    
             Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 9/6/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00, στο σχολείο της Νάουσας (αίθουσα εκδηλώσεων), με σκοπό τη συζήτηση γύρω από την Η.Δ. της 85ης Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε., την κριτική των πεπραγμένων της αλλά και γενικότερα θέματα της εκπαιδευτικής και κοινωνικής συγκυρίας.

Το πρόγραμμα της Γ.Σ. έχει ως εξής:
1.Προσέλευση 8:30-9:00 
2.Έναρξη 9:00
3. Απολογισμός δράσης-Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε (επισυνάπτεται).
5. Ημερήσια Διάταξη Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.-Διεκδικητικό Πλαίσιο- Πρόγραμμα Δράσης συνδικαλιστικού έτους 2016-2017 (επισυνάπτεται).
6.Προτάσεις μελών προς τη Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε..

            Σας ενημερώνουμε ότι μας έχει ήδη χορηγηθεί συνδικαλιστική άδεια μιας ημέρας για όλους τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. των νησιών Πάρου Αντιπάρου για τη μέρα αυτή (η οποία και επισυνάπτεται).


          Επιπλέον, θυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν ΜΟΝΟ τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα ή πρόκειται να ρυθμίσουν το ζήτημα της συνδρομής την ημέρα της Γ.Σ. (οι υπόλοιποι υποχρεούνται να παρουσιαστούν στη σχολική μονάδα στην οποία υπηρετούν).


         Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, όπου η δημόσια εκπαίδευση δέχεται επίθεση από τις μνημονιακές πολιτικές και υπονομεύεται το μέλλον μας ως εκπαιδευτικών και εργαζομένων, καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη Γ.Σ. για να συνδιαμορφώσουμε την πορεία του κλάδου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.