Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015


ΘΕΜΑ: Έγγραφο προς το δικηγορικό γραφείο Ι.Δραγασάκη σχετικά με την αναδρομική καταβολή 176 ευρώ στο δημόσιο
Κ. Δραγασάκη,
Σας ζητάμε για άλλη μια φορά να μας απαντήσετε (γραπτά) στο ερώτημά μας που αφορά την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ στο δημόσιο.
Σας θυμίζουμε ότι ο σύλλογος μας είχε απευθυνθεί σε σας στο παρελθόν να τον εκπροσωπήσετε και να διεκδικήσετε σε σχετικές δίκες την καταβολή του επιδόματος. Ουδέποτε όμως λάβαμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υπόθεσης, ούτε τις αποφάσεις των δικαστηρίων.
Πρόσφατα λάβαμε γνώση ότι κάποια από τα μέλη του συλλόγου δικαιώθηκαν κι έχουν πιστωθεί στα ονόματά τους τα ποσά που αντιστοιχούσαν στον καθένα. Αυτό προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση και ανησυχία στα υπόλοιπα μέλη και κάνει απαραίτητη την ανάγκη για ενημέρωση όσο  ποτέ.
Εμείς έχουμε στα χέρια μας την απόφαση του ΣτΕ με αριθμό 592/2014, η οποία δικαιώνει μερικούς. Αυτοί που έχουν εξαιρεθεί, πράγμα που φαίνεται πως έχει συμβεί σε προηγούμενα δικαστήρια, ζητούν εξηγήσεις και διευκρινήσεις.
 (Τα ονόματά τους δεν αναφέρονται στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου πράξη 105/2011, ίσως ούτε σε προηγούμενη δίκη του Εφετείου Πειραιώς.)
Θεωρούμε ότι οφείλεται να τις δώσετε, καθώς εσείς είχατε αναλάβει τότε την υπόθεση με σχετική αμοιβή.(Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε μέλος σας είχε πληρώσει δύο φορές με το ποσό των 20 ευρώ). Όπως επίσης, να μας κοινοποιήσετε τις αποφάσεις των όποιων δικαστηρίων που έχουν συνεδριάσει και αποφασίσει για το θέμα αυτό και εσείς μας εκπροσωπούσατε.

Σας έχουμε ήδη ενοχλήσει τηλεφωνικά και γραπτά με σχετική αίτηση από το Σύλλογο στο παρελθόν, περιμένουμε αυτή τη φορά να ανταποκριθείτε.