Κυριακή 26 Απριλίου 2015



ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια Επιστολή Συλλόγου Π.Ε. "Π. Καλλιέρος"

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε πως στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάρου-Αντιπάρου «Π.Καλλιέρος»  για συγκέντρωση φιλανθρωπικού υλικού το προηγούμενο διάστημα, υπήρξε μια γενναία ανταπόκριση μαθητών, γονέων και δασκάλων του νησιού, με αποτέλεσμα τη συλλογή μιας αξιόλογης ποσότητας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για ενήλικες, παιδιά και βρέφη που έφτασε τις 49 κούτες!

Από αυτές, οι 29 διανεμήθηκαν εντός του νησιού σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και κυρίως σε οικογένειες μαθητών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, και οι υπόλοιπες 20 απεστάλησαν στην Αθήνα κατόπιν συνεννόησης με φορείς που δραστηριοποιούνται γύρω από την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Συγκεκριμένα το υλικό διανεμήθηκε στους εξής φορείς:
1.Αποθήκη Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
2.Κέντρο Συμπαράστασης παιδιών και οικογένειας
3.ΠΙΚΠΑ Πεντέλης
4.Φιλανθρωπικό κέντρο «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», παράρτημα πολύτεκνων οικογενειών
5.Όμιλος UNESCO, παράρτημα Νομού Πειραιώς και Νήσων

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη μεταφορική του νησιού  «ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ» η οποία αφιλοκερδώς ανέλαβε εξολοκλήρου την αποστολή του φιλανθρωπικού υλικού προς την Αθήνα.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ανταπόκριση των συμπολιτών μας.

Αποδείξαμε όλοι μαζί πως φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει χρήματα αλλά αυτός που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην κοινωνία μέσα στην οποία ζει!