Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  Εκπαιδευτικών  Π.Ε.  
ΑΝ. Αττικής  «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»


ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο συνάδελφος δάσκαλος Γιάννης Μαρκάκης – μέλος του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Ο Σωκράτης» και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας - υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία στις 26–6–2013 συνεπεία εγκεφαλικής αγγειοδυσπλασίας– ανευρυσματικού χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του.
Ο 49χρονος συνάδελφός μας, πατέρας ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού, νοσηλεύθηκε, ύστερα από εγχείρηση που του έγινε, από τις 26–6–2013 στη ΜΕΘ–ΜΑΦ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Το Σεπτέμβρη του 2013 μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, όπου και παρέμεινε για ένα εξάμηνο. Τώρα νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας που εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν.
Μέσα στο 2015 ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη συνταξιοδότησή του. Επειδή, όπως γνωρίζετε, ανάμεσα στη διακοπή της μισθοδοσίας του και την παροχή της σύνταξης μεσολαβεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, απευθύνουμε έκκληση για οικονομική στήριξη της οικογένειάς του (η σύζυγός του Μαργαρίτα Λήτου είναι και αυτή συνάδελφος δασκάλα–μέλος του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου) στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. όλης της χώρας και στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Π.Ε.
Καλούμε όλους να προσφέρουν ό,τι μπορούν για την αποκατάσταση της υγείας του Γιάννη Μαρκάκη και τη στήριξη της οικογένειάς του στο δύσκολο αγώνα που δίνουν.
 Για τις οικονομικές προσφορές σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω αριθμό τραπεζικού λογαριασμού:
GR08-0172-4050-0054-0502-7475-289
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΗΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ