Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ &ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕΡ/ΡΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ
TAX. Δ/ΝΣΗ: Τέρμα Ροφιά (3° Δημ.. Σχ Πύργου)                          
 27100-ΠΥΡΓΟΣ                                                                          
ΤΗΛ. - FAX: 26210-25332                              
e-mail: syldnpyr@gmail.com                                           

ΘΕΜΑ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ο τρίχρονος Γιαννάκης από τα Μπαρακίτικα Καλλιθέας του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αντιμετωπίζει οξύτατο,αλλά ιάσιμο πρόβλημα υγείας. Δυστυχώς, λόγω οικονομικών δυσχερειών , η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος δεν καθίσταται εφικτή και είναι άμεση η ανάγκη για την εύρεση του χρηματικού ποσού ,το οποίο χρειάζεται. Εδώ και ένα χρόνο ο Γιαννάκης έχει χάσει την ακοή του και σταδιακά από τότε, έχασε  και την ομιλία του. Οι γιατροί εικάζουν ότι για την κατάσταση αυτή ευθύνεται κάποιο εμβόλιο ή κάποιος υψηλός πυρετός που μπορεί να προκάλεσε στο παιδί σοβαρές βλάβες. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ακουστικό νεύρο και η μόνη ελπίδα να ξανακούσει είναι η άμεση επέμβασή του με την τοποθέτηση ειδικού κοχλιακού εμφυτεύματος και στα δύο του αυτιά και μάλιστα άμεσα, αφού αν το παιδί μεγαλώσει κι άλλο, θα είναι πολύ δύσκολο ο οργανισμός του να δεχτεί τα εμφυτεύματα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γιατροί.

Οι γονείς του μικρού παιδιού, Κώστας και Αγγελική, απευθύνουν δραματική έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να χειρουργηθεί το συντομότερο ο μικρός γιος τους.


Το τηλέφωνο επικοινωνίας, για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει, είναι το 6984055686 και ο λογαριασμός τραπέζας :(ΠΕΙΡΑΙΩΣ) 6324 - 010034 - 797 (Μπαραμπούτης Νικόλαος).