Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


 

                                                                                                                                               ΗΜΕΡ.: 10/11/2020

                                                                                                                              Α.Π.   :   66

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Π.ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ

ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΑΡΟΣ 84 400                                                                                ΠΡΟΣ :  ΜΕΛΗ

 e-mail: syllogos_p_kallieros@yahoo.gr                                                                                                             ΜΜΕ  

 blog: http://sillogos-pe-parou-antiparou.blogspot.gr/                                                                                  

 

 

ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!

Η σημερινή  αποχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών από την ηλεκτρονική ψηφοφορία (πάνω από 95% στην Πρωτοβάθμια και από 90% στη Δευτεροβάθμια) αποτελεί μια μεγάλη νίκη που δίνει δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους! Στις Κυκλάδες η αποχή άγγιξε  το 97% σε μια πρωτοφανή για τον κλάδο απάντηση των εκπαιδευτικών στις αυθαιρεσίες της κ. Κεραμέως.

Το Δ.Σ. του  Συλλόγου μας «Π.ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ» χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους-μέλη του που απείχαν σχεδόν καθολικά από τη σημερινή εκλογική παρωδία!

Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να δρούμε και να σκεφτόμαστε ελεύθερα, να επιλέγουμε εμείς  τον τρόπο εκλογής των αντιπροσώπων μας. Αποδείξαμε πώς δε θα αφήσουμε τα σωματεία μας στο έλεος  της κυβερνητικής παρέμβασης, που οδηγεί στον έλεγχο του αποτελέσματος και στη νοθεία. Αποδείξαμε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο ότι, όταν θέλουν  οι εργαζόμενοι, μπορούν να επιβάλουν το δίκιο τους, να ακυρώσουν τους σχεδιασμούς κάθε κυβέρνησης.  Αυτή η μάχη είναι   παρακαταθήκη για το μέλλον.  Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ακυρώσαμε κάθε προσπάθεια να εισαχθούν τέτοιες διαδικασίες στα σωματεία μας, και κατ’ επέκταση στο υπόλοιπο Δημόσιο.

Στις εξαιρετικά  δύσκολες συνθήκες που ζούμε, όπως ενωμένοι απαντήσαμε στις εκλογές – παρωδία, έτσι ενωμένοι και τώρα πιο δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα για υγεία, μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα.  Συνεχίζουμε τον μαζικό αγώνα μας για να επιβάλουμε lockdown στην αντιλαϊκή πολιτική:

Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι με την ίδια αποφασιστικότητα και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου  στην  Πανεργατική απεργία!

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΕΚΛΟΓΩΝ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ

1.260

ΠΥΣΠΕ

37

ΑΠΥΣΠΕ

36

ΚΥΣΠΕ

35

 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ!

 

                                Σύλλογος Εκπαιδευτικών  Πάρου –Αντιπάρου «Π. Καλλιέρος»