Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017


ΘΕΜΑ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.


Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 19/10/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» στην Παροικιά. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και ψηφοφορία με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας ενημερώνουμε ότι μας έχει ήδη χορηγηθεί συνδικαλιστική άδεια μιας ημέρας για όλους τους/τις
εκπαιδευτικούς Π.Ε. των νησιών Πάρου-Αντιπάρου για τη μέρα αυτή. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. και την εκλογική διαδικασία έχουν ΜΟΝΟ τα μέλη του Συλλόγου ή όσοι προτίθενται να γίνουν μέλη την ημέρα της Γ.Σ. (οι υπόλοιποι υποχρεούνται να παρουσιαστούν στη σχολική μονάδα στην οποία
υπηρετούν).

Απαραίτητη απαρτία το ½+1 του συνόλου των μελών.

Τα πρόγραμμα της Γ.Σ. έχει ως εξής:

1.Προσέλευση 8:30-9:00
2.Έναρξη 9:00
3. Ενημέρωση Αντιπροσώπου στην 86η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
4. Οικονομικός απολογισμός-Απολογισμός δράσης-Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ. Π
5. Διεκδικητικό Πλαίσιο- Πρόγραμμα Δράσης συνδικαλιστικού έτους 2017-2018 6.Προτάσεις μελών 7.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
8. Παρουσίαση υποψηφίων και ψηφοφορία για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2017-2019

Για τη συμμετοχή στις εκλογές απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα ή το βιβλιάριο υγείας.

Οι συνάδελφοι/ισσες θα υπογράφουν 2 φορές-μία κατά την είσοδο τους στην αίθουσα για την επιβεβαίωση της απαρτίας και μία αφού ψηφίσουν. Οι υπογεγραμμένες λίστες θα αποσταλούν και στη Δ/νση.

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Δ.Σ. ή την Ε.Ε. να επικοινωνήσουν με το mail του Συλλόγου μέχρι την Τετάρτη 18/10.

 Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, και οι αποφάσεις μας μπορούν να συμβάλλουν στην καλύτερη οργάνωσή του σωματείου μας και εν τέλει στην καλύτερη υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

 Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη Γ.Σ. για να συνδιαμορφώσουμε την πορεία του Συλλόγου μας! 

Εκ του Δ.Σ.