Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΘΕΜΑ: Έκκληση για Οικονομική Στήριξη Θεραπείας μικρού Βαγγέλη

            Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Βαγγέλης, νήπιο πέντε ετών, μετά από εισαγωγή στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», βρέθηκε ότι πάσχει από κακοήθη όγκο εγκεφάλου (Μυελοβλάστωμα). Ο μικρός Βαγγέλης υποβλήθηκε σε αφαίρεση του όγκου, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Επιπρόσθετα υποβλήθηκε και σε μεταμόσχευση μυελού των οστών με παράλληλη τοποθέτηση ενδοεγκεφαλικής βαλβίδας. Η κατάστασή του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη κι απαιτείται δαπανηρή θεραπεία για τον έλεγχο αυτής. Η υπολλειπόμενη μόνιμη νευρολογική συνδρομή (αδυναμία και αστάθεια στο βάδισμα) θα συνοδεύει τον Βαγγέλη. Ο πολυδάπανος αγώνας για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του έχει εξαντλήσει οικονομικά την οικογένειά του. Παρά την θεραπεία που ακολουθήθηκε, σε απεικονιστικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υποτροπή του όγκου και απαιτείται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο.
Ως εκ τούτου, απευθύνουμε έκκληση, για οικονομική ενίσχυση, στους Συλλόγους της χώρας και σε όσους συναδέλφους έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να συνεισφέρουν, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της θεραπείας του μικρού Βαγγέλη.
Συνάδελφοι, για άλλη μια φορά πρέπει να δείξουμε την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας στο σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης του μικρού μας συμπολίτη. Οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια μπορεί να κατατεθεί στο λογαριασμό:
                                         Αριθμός Λογαριασμού: 0026-0604-78-0102120504 (Μολφέτας Ευάγγελος, Μολφέτας Ιωάννης, Μέγα Ελπίδα).
                    ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ - EYROBANK
                   ΙΒΑΝ: GR 9002606040000 780102120504

Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για τη συμβολή και την ευαισθησία σας!